Ajankohtaista

  Onnellisuus ja tasapaino ovat tunteita seksuaalisuudesta, sukupuolesta, turvallisuudesta, oman itsen arvostamisesta, rakastetuksi ja hyväksytyksi tulemisesta itsellesi sekä muille. Henkisen tasapainon tunteet ja kokeminen vaihtelevat eri tilanteissa ihan kaikilla ihmisillä. Tasapaino on mm. sellaisten asioiden ja tilanteiden hyväksymistä elämässäsi tai itsessäsi mitä et voi aina muuttaa, mutta joiden kanssa voit oppia elämään. Auttaa, jos opit tunnistamaan tasapainoa horjuttavat tilanteet sekä keinot, joilla ohjaat itseäsi kohti sisäistä tasapainoa. Riittävän tasapainon kokeminen lisää ilon ja onnellisuuden tunteita elämässäsi sekä ihmissuhteissasi.


  Koulutukset

  Koulutus. Terapioiden ja kuntoutusohjauksen lisäksi eri asiakasryhmät ja organisaatiot voivat kauttani tilata koulutuksia, luentoja, parisuhdekursseja sekä työnohjausta, työssäjaksamista ja psyykkistä hyvinvointia lisääviä terapeuttisia virkistyspäiviä tai konsultaatiokäyntejä työyhteisölle. Omien koulutusteni ja seminaarien lisäksi olen mukana monien yhteistyötahojen järjestämissä koulutuksissa sekä seminaareeissa asiantuntijaluennnoitsijan ja/tai kouluttajana omalla erityisosaamisellani. Tule sinäkin mukaan yhteistyöhön kanssani ja pyydä tarjous!


  Luennot

  Luennot. Voitte tilata mm. terveyttä edistäviä luentoja meiltä.

  Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus.


  Tulevat kurssit ja koulutukset 2021

  Ilmoittautuminen käynnissä ! 


  Avustettu seksi verkkokurssi (AVSK) 1-2 pv, Tulossa syksyllä 2021, lisätietoa ja ennakkoilmoittautumiset terapiaroth@gmail.com


  Tulossa 2021!

  Seksuaalisuus kuntoutustyössä – Webinaari, Tasapainoiseksi. Kysy koulutusta.

  Sellaisena kuin näet minut – voimavaralähtöinen ja dialoginen asiakkaan kohtaaminen sosiaali- ja terveyspalveluissa, tulossa 2022

  Seksuaalisuus ja kehitysvammaisuus – yhdenvertainen ja monialainen seksuaalikasvatus, kysy koulutusta organisaatiollesi tai ryhmälle.

  Konsultoivaa työnohjausta – Kysy tarjousta organisaatiollesi.

  Pariterapiaa netissä – Kysy pariterapia kurssia.

  Kelaa sitä – etäterapiaa luonnon ääreltä  – soveltuu kaikille. Voit osallistua, joko etänä omalta tietokoneeltasi tai puhelimestasi. Osallistua voi myös lähtemällä  luontoon omassa ympäristössä yhtä aikaa kanssamme. Tulossa kevät – syksy 2021.


  Koulutusmaksut tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä alla olevalla tilinumerolla. Viestikenttään tulee kirjoittaa koulutuksen nimi ja paikkakunta sekä osallistujan nimi.
  Tilinumero: FI86 5744 5020 0372 70

  Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Voit siirtää tarvittaessa paikan toiselle henkilölle sopimalla siitä koulutuksen järjestäjän kanssa sähköpostitse. Käyttämättä jätetystä osallistumispaikasta peritään koko maksu. Tasapainoiseksi pidättää oikeuden olla järjestämättä koulutusta, mikäli riittävää määrää osallistujia ei ole.

  Huomioon ottaen koronatilanteen, pyritään järjestämään koulutuksia myös etänä. Koulutuksien muuttuessa etäkoulutuksiksi, asiasta ilmoitetaan osallistujille. Mikäli koulutus joudutaan perumaan kokonaan, osallistumismaksut palautetaan osallistujille.


  Ilmoittaudu koulutukseen tai kursseille

  Sivujen päivitys on kesken ilmoittautumislomakkeen osalta. Voit ilmoittautua päivityksen ollessa kesken taikka muissa ongelmatilanteissa suoraan sähköpostiini terapiaroth@gmail.com aiheella “Ilmoittautuminen koulutukseen  (koulutuksen nimi) “.

  Tietosuojakäytännöt

  Emme kerää verkkosivustolle mitään rekisteröitävää tietoa, joka loukkaa yksityisyydensuojaa. Yrityksellämme on erikseen oma rekisteritietokäytäntö, joka ei ole missän yhteydessä verkkosivustollamme, www.tasapainoiseksi.fi, olevaan tietoon. Keräämme mahdolliset rekisteröintitiedot noudattamalla paperisia käytäntöjä.

  Ilmoittautumislomakkeella keräämme ainoastaan kursseihin tai koulutuksiin liittyvää käytännön tietoja, jolloin osaamme varautua parhaalla mahdollisella tavalla asiakastapaamisiin ja koulutuspaikkoihin – tarjoiluja ym. palveluita varten. Ennen lomakkeen lähettämistä annat meille luvan lomaketietojen käyttöön.

  Tästä voitte lukea lisätietoja tietosuojakäytänteistämme verkkosivuillamme, ja lisätietoja tietosuoja-asetuksesta ja säännöksistä löytyy täältä.