Onnellisuus ja tasapaino, Ota yhteyttä tai siirry ylös

 

Onnellisuus ja tasapaino ovat tunteita seksuaalisuudesta, sukupuolesta, turvallisuudesta, oman itsen arvostamisesta, rakastetuksi ja hyväksytyksi tulemisesta itsellesi sekä muille. Henkisen tasapainon tunteet ja kokeminen vaihtelevat eri tilanteissa ihan kaikilla ihmisillä. Tasapaino on mm. sellaisten asioiden ja tilanteiden hyväksymistä elämässäsi tai itsessäsi mitä et voi aina muuttaa, mutta joiden kanssa voit oppia elämään. Auttaa, jos opit tunnistamaan tasapainoa horjuttavat tilanteet sekä keinot, joilla ohjaat itseäsi kohti sisäistä tasapainoa. Riittävän tasapainon kokeminen lisää ilon ja onnellisuuden tunteita elämässäsi sekä ihmissuhteissasi.


Koulutus, luennot ja kurssit, Ota yhteyttä tai siirry ylös

Koulutus, luennot ja kurssit

Koulutus. Terapioiden ja kuntoutusohjauksen lisäksi eri asiakasryhmät ja organisaatiot voivat kauttani tilata koulutuksia, luentoja, parisuhdekursseja sekä työssäjaksamista ja psyykkistä hyvinvointia lisääviä terapeuttisia virkistyspäiviä tai konsultaatiokäyntejä työyhteisölle. Olen mukana monien yhteistyötahojen kanssa kouluttamassa muun muassa seksuaalineuvojia omalla erityisosaamisellani.

 

Koulutus

 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus.


Tulevat kurssit ja koulutukset, Ota yhteyttä tai siirry ylös

Tulevat kurssit ja koulutukset 2020 – 2021

Ilmoittautuminen käynnissä ! 


Avustettu seksi (AVSK) 2 pv, Jyväskylä, 21.9.-23.9.2020
Osallistu kurssille tai koulutukseen tästä, paikan päällä tai etänä. Kurssin ohjelma löytyy täältä (pdf).

  • Hinta (Paikan päällä): 450.00€ sis Alv 24%. Hinta (Etänä): 450.00€ sis Alv 24%.
  • Ilmoittautuminen 16.9.2020 mennessä.
  • HOX! Early Bird (420.00€ sis alv 24%) -ilmoittautuminen elokuun loppuun!.
  • Etänä osallistuvalle lähetetään linkki, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan reaaliaikaisesti koulutukseen. Linkki tulee sähköpostiin ennen koulutuspäivän alkamista.
  • (Koulutuspäivistä ei lähetetä myöhemmin kuunneltavaa tallennetta.)

Verkkokoulutus, Erityistä osaamista seksuaalisuuden kohtaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, 10 op, 28.8.2020 – 23.1.2021, Seinäjoen kesäyliopisto ja Kainuun Aalto yliopisto.

HUOM! Tee ilmoittautuminen Seinäjoen kesäyliopistoon täältä ja Kainuun Aaltoon täältä. Kurssi pidetään samanaikaisesti molemmissa koulutuspaikassa.


Tulossa syksyllä!

Pariterapiaa netissä
Verkkokurssi käynnistyy syksyllä 2020. Seuraa ilmoittelua.


Koulutusmaksut tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä alla olevalla tilinumerolla. Viestikenttään tulee kirjoittaa koulutuksen nimi ja paikkakunta sekä osallistujan nimi.
Tilinumero: FI86 57744 5020 0372 70

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Voit siirtää tarvittaessa paikan toiselle henkilölle sopimalla siitä koulutuksen järjestäjän kanssa sähköpostitse. Käyttämättä jätetystä osallistumispaikasta peritään koko maksu. Tasapainoiseksi pidättää oikeuden olla järjestämättä koulutusta, mikäli riittävää määrää osallistujia ei ole. (Maksut palautetaan takaisin, jos osallistujia ei ole tarpeeksi.)


Ilmoittaudu koulutukseen tai kursseille

Valitse maksutapa *

Tietojen käyttö *

Please prove you are human by selecting the Plane.

Tietosuojakäytännöt

Emme kerää verkkosivustolle mitään rekisteröitävää tietoa, joka loukkaa yksityisyydensuojaa. Yrityksellämme on erikseen oma rekisteritietokäytäntö, joka ei ole missän yhteydessä verkkosivustollamme, www.tasapainoiseksi.fi, olevaan tietoon. Keräämme mahdolliset rekisteröintitiedot noudattamalla paperisia käytäntöjä.

Ilmoittautumislomakkeella keräämme ainoastaan kursseihin tai koulutuksiin liittyvää käytännön tietoja, jolloin osaamme varautua parhaalla mahdollisella tavalla asiakastapaamisiin ja koulutuspaikkoihin – tarjoiluja ym. palveluita varten. Ennen lomakkeen lähettämistä annat meille luvan lomaketietojen käyttöön.

Tästä voitte lukea lisätietoja tietosuojakäytänteistämme verkkosivuillamme, ja lisätietoja tietosuoja-asetuksesta ja säännöksistä löytyy täältä.