Onnellisuus ja tasapaino, Ota yhteyttä tai siirry ylös

 

Onnellisuus ja tasapaino ovat tunteita seksuaalisuudesta, sukupuolesta, turvallisuudesta, oman itsen arvostamisesta, rakastetuksi ja hyväksytyksi tulemisesta itsellesi sekä muille. Henkisen tasapainon tunteet ja kokeminen vaihtelevat eri tilanteissa ihan kaikilla ihmisillä. Tasapaino on mm. sellaisten asioiden ja tilanteiden hyväksymistä elämässäsi tai itsessäsi mitä et voi aina muuttaa, mutta joiden kanssa voit oppia elämään. Auttaa, jos opit tunnistamaan tasapainoa horjuttavat tilanteet sekä keinot, joilla ohjaat itseäsi kohti sisäistä tasapainoa. Riittävän tasapainon kokeminen lisää ilon ja onnellisuuden tunteita elämässäsi sekä ihmissuhteissasi.


Koulutus, luennot ja kurssit, Ota yhteyttä tai siirry ylös

Koulutus, luennot ja kurssit

Koulutus. Terapioiden ja kuntoutusohjauksen lisäksi eri asiakasryhmät ja organisaatiot voivat kauttani tilata koulutuksia, luentoja, parisuhdekursseja sekä työssäjaksamista ja psyykkistä hyvinvointia lisääviä terapeuttisia virkistyspäiviä tai konsultaatiokäyntejä työyhteisölle. Olen mukana monien yhteistyötahojen kanssa kouluttamassa muun muassa seksuaalineuvojia omalla erityisosaamisellani.

 

Koulutus

 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus.


Tulevat kurssit ja koulutukset, Ota yhteyttä tai siirry ylös

Tulevat kurssit ja koulutukset 2020

Ilmoittautuminen käynnissä

Erityistä osaamista seksuaalisuuden kohtaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, 10 op, 3.4 – 5.9.2020, Kainuun Aalto yliopistoTulossa

Pariterapiaa netissä – Ilmoittaudu mukaan nyt!

Avusteisen seksin koulutus 2 pv, Jyväskylä, kevät 2020.

  • Täältä löydät koulutuksen esitteen

Osallistu kurssille tai koulutukseen tästä.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.


Ilmoittaudu koulutukseen tai kursseille

Please prove you are human by selecting the Truck.

Tietosuojakäytännöt

Emme kerää verkkosivustolle mitään rekisteröitävää tietoa, joka loukkaa yksityisyydensuojaa. Yrityksellämme on erikseen oma rekisteritietokäytäntö, joka ei ole missän yhteydessä verkkosivustollamme, www.tasapainoiseksi.fi, olevaan tietoon. Keräämme mahdolliset rekisteröintitiedot noudattamalla paperisia käytäntöjä.

Ilmoittautumislomakkeella keräämme ainoastaan kurssille tai koulutukseen tarvittavia, käytännön tietoja, jolloin osaamme varautua parhaalla mahdollisella tavalla asiakastapaamisiin – tarjoiluja ym. palveluita varten.

Tästä voitte lukea lisätietoja tietosuojakäytänteistämme verkkosivuillamme, ja lisätietoja tietosuoja-asetuksesta ja säännöksistä löytyy täältä.